Dr. ETLINGER d.o.o. - plinodojava - sonde - proizvodnja - servisiranje - održavanje

Dr. Etlinger

O nama - Dr. Etlinger d.o.o.

Tvrtka Dr. ETLINGER d.o.o. utemeljena je krajem 1993. godine s ciljem da naručiteljima pruži uslugu izrade uređaja za detekciju prisutnosti opasnih (eksplozivnih, zapaljivih, otrovnih i štetnih) plinova i para, na način da to bude provedeno sukladno pravilima postavljenim od ovlaštenih ili akreditacijskih tijela (Ex-Agencije) i u skladu s važećim standardima.

Osnovna djelatnost tvrtke Dr.Etlinger d.o.o. je proizvodnja, servis i održavanje uređaja, odnosno alarmnih sistema, proizvodnja sondi – detektora plina u Ex izvedbi koji se ugrađuju u ekplozivne zone odnosno prostore gdje postoji mogućnost stvaranja opasnih koncentracija plina ili para, a koje mogu izazvati eksploziju, požar ili su opasni po zdravlje.

Kakvoću usluga tvrtke određuju zakoni, norme, tehnički propisi, odgovornost kroz dobru profesionalnu praksu i kakvoću proizvodnje, ispitivanja i/ili umjeravanja prilikom davanja usluga svojim naručiteljima, stručnost, profesionalnost i osposobljenost osoblja tvrtke te jamstvo kvalitete.

Cilj i želja nam je udovoljiti zahtjevima i potrebama svakog potencijalnog kupca i klijenta vezano za naše proizvode i usluge, a što se i pokazalo u našem dugogodišnjem uspješnom poslovanju.

Dr. ETLINGER d.o.o.

Dr. Etlinger - Bonitet